Iedereen verdient een persoonlijk afscheid

Breggit Smit

Sinds 1993 ben ik voorganger tijdens avondwakes. In die hoedanigheid heb ik al veel families mogen bijstaan om hun dierbaren een waardig afscheid te geven.

Door de jaren heen heb ik het als heel waardevol ervaren hierin iets voor mensen te kunnen betekenen.
Nu ik werkzaam ben als uitvaartverzorgster maak ik weer andere facetten van het proces mee. Het geeft mij veel voldoening om nabestaanden te helpen bij het maken van keuzes en hen te begeleiden in  de dagen na het overlijden van een dierbare. Zo kunnen zij op een warme wijze afscheid  nemen op de manier die bij hen en bij de overledene past.

Een goed afscheid helpt u verder… Samen met u hoop ik een uitvaart naar wens te verzorgen, waar u als nabestaanden met een goed gevoel op terug kunt kijken.

Sandra Burger

Toen ik een kleine 10 jaar geleden begon met het verzorgen van uitvaarten, had ik het doel voor ogen om mensen te helpen en begeleiden tijdens één van de moeilijkste dagen in het leven. De dagen na het overlijden van een dierbare.

Inmiddels heb ik al vele mensen mogen begeleiden en bijstaan in deze moeilijke periode in hun leven. Het is mijn passie om dit werk te mogen doen, ik ben er om het overzicht te bewaren en mensen te helpen met hun keuzes. Persoonlijke aandacht staat bij mij hoog in het vaandel. U wordt door mij vanaf het moment van overlijden tot na de uitvaart begeleid.

In deze jaren heb ik geleerd hoe verschillend mensen met de dood omgaan. Afscheid nemen doet een ieder op zijn eigen manier, er zijn geen regels voor. Bijna alles kan, en heel veel mag. Een afscheid waar u als nabestaanden met een goed gevoel op terug kijkt, is wat ik samen met u hoop te creëren, zodat de uitvaart van uw dierbare een mooie herinnering zal worden.

Style switcher RESET
Body styles
Color scheme
Color settings
Link color
Menu color
User color
Background pattern
Background image